The Dynamic Way Productcatalogus 2024 is hier!

The Dynamic Way Productcatalogus 2024 is hier!

1 aug. 2024

Eindelijk is het zo ver!

We zijn verheugd om de lancering van onze gloednieuwe productcatalogus voor 2024 aan te kondigen! Deze catalogus zit boordevol stijlvolle en duurzame badkameroplossingen, waaronder een uitgebreide selectie van kranen, douches en nog veel meer innovatieve producten.

Wat kun je verwachten?

Onze catalogus biedt een breed scala aan productcategorieën, elk ontworpen met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

Toiletten

Onze toiletcollectie, inclusief het innovatieve ‘The Royal Flush’ wandcloset, combineert elegantie met efficiëntie. De Tornado Flush-technologie biedt een krachtige, stille en waterbesparende spoeling. Met een randloos ontwerp en hoogwaardige keramische afwerking zijn onze toiletten hygiënisch en eenvoudig te reinigen.

Bedieningspanelen

Maak kennis met de bedieningspanelen ‘Stripe’, ‘Square’ en ‘Circle’. Deze panelen combineren elegantie en functionaliteit, en zijn verkrijgbaar in hoogwaardig kunststof, glas of RVS. Ze bieden veelzijdigheid en gebruiksgemak, passend bij elke badkamerstijl.

Toilet Accessoires

Onze toiletaccessoires, waaronder reserverolhouders, toiletborstels en handdoekhouders, zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en verkrijgbaar in diverse kleuren zoals chroom, geborsteld, gun metal en zwart. Ze bieden een perfecte kleurovereenkomst en kunnen zonder boren worden geïnstalleerd.

Fonteinen en Fonteinkranen

Onze fonteinen zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek en zijn beschikbaar met kraangaten links of rechts. Onze fonteinkranen, vervaardigd van RVS, beschikken over een duurzaam keramisch binnenwerk en een ingebouwde Neoperl® perlator voor waterbesparing.

Wastafelkranen

Geef je badkamer een upgrade met onze wastafelkranen. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen zoals ronde of rechte uitloop en lage of hoge modellen. Ze zijn water- en energiezuinig dankzij de Cold Start-techniek en de Neoperl® perlator.

Badkamermeubels

Onze hoogwaardige badkamermeubels, verkrijgbaar in vijf kleuren en verschillende afmetingen, zijn vervaardigd uit 9-laags multiplex en waterafstotend. Het eigentijdse design biedt symmetrische lades en een aanpasbare lade-indeling.

Spiegels & Spiegelkasten

Onze spiegels en spiegelkasten tillen de functionaliteit en stijl van je badkamer naar een hoger niveau. Met geïntegreerde LED-verlichting, verwarmde oppervlakken en verstelbare indeling bieden ze alles wat je nodig hebt.

Regendouches

Onze regendouches, volledig gemaakt van hoogwaardig RVS, combineren duurzaamheid met een stijlvol design. Ze zijn voorzien van een Cool Touch kraan en een draaibare douchekop voor een luxueuze douche-ervaring.

Douchegoten

Onze douchegoten zijn ontworpen voor een strakke en stijlvolle afwerking in elke moderne badkamer. Ze bieden een efficiënte waterafvoer en zijn eenvoudig te installeren.

Douchevloeren

Onze douchevloeren onderscheiden zich door hun poriënvrije oppervlak en hoge antislipklasse. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en beschikbaar in de kleuren wit en antraciet.

Vloerverwarming

Onze elektrische vloerverwarmingsmatten zijn duurzaam, eenvoudig te installeren en ideaal voor het verwarmen van tegels, vinyl en laminaat. Ze bieden comfortabele warmte en energie-efficiëntie.

Keukenkranen

Onze keukenkranen, gemaakt van hoogwaardig RVS, bieden zowel stijl als praktische voordelen. Met opties zoals een flexibele uitloop en Cold Start-techniek zijn ze perfect voor elke keuken.

Appendages

Onze hoogwaardige thermostaatknoppen en Flex Flow onderblokken zorgen voor nauwkeurige temperatuurregeling en eenvoudige installatie. Verkrijgbaar in diverse kleuren, passen ze perfect bij elke installatiebehoefte.

Tools

Onze Dynamic Way perstang is compatibel met meerdere installatieprofielen en Makita-accu’s. Met bijgeleverde accu’s en een gereedschapskoffer is deze tool ideaal voor zowel professionals als beginners.

Documentatie en Productregistratie

Bij onze producten leveren we uitgebreide documentatie, inclusief handleidingen, technische tekeningen en instructievideo’s. Registreer jouw product via onze website om te profiteren van exclusieve voordelen zoals een uitgebreide garantie.

Wil je de volledige catalogus bekijken? Je kunt deze eenvoudig online bekijken op onze website. Wil je liever een fysieke kopie ontvangen? Geen probleem! Klik hier om de catalogus direct te bekijken of vraag een exemplaar aan via onze website. We kunnen niet wachten om onze innovaties en producten met je te delen!